U bent hier: Assortiment>Deco Home Hellevoetsluis>Verf
verf

Verf

Bij Deco Home kies je voor de juiste verf die bij de schilderklus past. In onze winkel treft u een groot assortiment vakverf voor binnen- en buiten.

Wij adviseren uitgebreid over de verschillende soorten verf van Sigma en Boonstoppel en de bijbehorende eigenschappen. Wie een kwalitatief goede verf wil die toch betaalbaar is, heeft bij Deco Home een enorme keuze. Er is een grote keuze uit A-merken zoals: Histor One,  dimago® en Deco Home huismerk.

Binnen deze A-merken is er een grote verscheidenheid in soorten en kwaliteiten. Zo heeft dimago® bijvoorbeeld de New Traditionals kleuren collectie. Een prachtige serie ruim 80 traditionele matte verfkleuren in verstilde en vergrijsde kleuren. Voor wie de sfeer van weleer in huis wil brengen in verven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Welk interieur je ook hebt en of je nu houdt van klassiek, trendy of modern. De Deco Home verfspecialist adviseert graag  welke verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de verf aan te brengen.

Klik hier voor een pagina vol ideeën! 

Deco Home steunt

Oxfam Novib
 • Openingstijden

 • Deco Home Van Rossum

  Herman de Manstraat 2
  3245 MB Sommelsdijk
  Telefoon (0187) 48 71 84
  Fax (0187) 48 92 87
  E-mail info@decohomevanrossum.nl

 • Openingstijden

 • Deco Home Van Rossum

  Moriaanseweg West 48-50
  3222 AD Hellevoetsluis
  Telefoon (0181) 76 35 20
  E-mail hellevoetsluis@decohomevanrossum.nl

BACK TO TOP

© Detail Management Groep / Sitemap / Disclaimer / Privacy beleid / Login intranet